Tisztelt Olvasóink!

Ismét elérkezett a Képregényolvasás Világnapja, és mi örömmel hívjuk Önöket a Budaörsi Könyvtárba, hogy együtt ünnepeljük ezt a különleges alkalmat! 🎉 A képregények izgalmas világába való bepillantás a mindennapi olvasási élmények új dimenzióit nyitja meg előttünk. Legyenek Önök is részesei ennek a kreatív és színes univerzumnak!

A képregényeknek egyedi ereje van: a vizuális és szöveges elemek kombinációja révén olyan történeteket és érzelmeket közvetítenek, amelyek mélyen megragadják az olvasókat. A Budaörsi Könyvtár elkötelezett abban, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá illő olvasnivalót, és ennek jegyében büszkén mutatjuk be néhány remekművet, amelyeket a Képregényolvasás Világnapjára választottunk.

  • Alan Moore „A teljes Watchmen” és „V mint vérbosszú”: A képregényirodalom klasszikusai, melyek mélyen átgondolt történetmesélés és komplex karakterek révén elvarázsolnak minket.
  • Art Spiegelman „A teljes Maus”: Egy lenyűgöző, megrázó történet a holokausztról, melyet állatok ábrázolásaival tesz még mélyebbé és elgondolkodtatóbbá.
  • Joe Hill „Locke & Key – Kulcs a zárját”: Egy izgalmas misztikumokkal átszőtt történet, amely bevisz minket egy varázslatos és veszélyekkel teli világba.

Az olvasás szeretetét és a képregények varázsát osztjuk meg Önökkel ezen a napon, de ne feledjék, hogy nálunk minden nap lehetőség nyílik a képregények felfedezésére. Látogassanak el hozzánk, és fedezzék fel a könyvtár széles választékát, mely a legkisebbektől a felnőttekig minden korosztályt megcéloz.

Ha kíváncsiak a kínálatunkra, vagy szeretnének még több érdekességet megtudni a képregényekről, látogassák meg a Moly könyves polcát, ahol még több inspirációt találnak: Képregények a Molyon.

Látogassanak el a Budaörsi Könyvtárba, és fedezzék fel a Képregényolvasás Világnapjának varázsát velünk együtt!

Nyitvatartásunk: Hétfő-Kedd-Csütörtök: 10:00 – 17:00, Péntek: 10:00 – 16:00. Szerda és Szombat: ZÁRVA.

#KépregényVilágnapja #BudaörsiKönyvtár #OlvasásSzeretete #KépregényekVarázsa

Comments are closed.