Közeleg az iskolakezdés és óvodakezdés időszaka, mely mind a kicsiknek, mind a nagyoknak fontos és izgalmas időszak. A Budaörsi Könyvtár összegyűjtött néhány kiváló könyvet, amelyek segítenek a felkészülésben és az új kihívásokhoz való alkalmazkodásban.

Az óvodások számára ajánljuk például a „Óvodás lettem” című könyvet, mely Doris Rübel tollából származik. Ugyancsak izgalmas választás lehet „Már óvodás vagyok” Janikovszky Éva tollából, amely segít a piciknek jobban megérteni az óvoda világát.

Az iskolásoknak pedig „Ősszel iskolás leszek!” című könyvet ajánljuk, amelyben Chászárné Simon Alice kiváló tanácsokkal látja el a gyerekeket az iskolai kezdetekhez. Emellett a „Iskolások kézikönyve” is hasznos lehet Finy Petra tollából, mely a hasznos tippeken túl könnyed hangvételben közelít az iskolai élethez.

Mindemellett a Budaörsi Könyvtár polcain számos más érdekes olvasmány is várja az érdeklődőket. Látogassanak el hozzánk, ahol szívesen segítünk a legmegfelelőbb olvasmányok kiválasztásában mind az óvodások, mind az iskolások számára.

Bízunk benne, hogy ezek az olvasmányok könnyebbé és élvezetesebbé teszik majd az iskolakezdés és óvodakezdés izgalmait és kihívásait. Örömmel állunk rendelkezésre, hogy segítsünk kiválasztani a legmegfelelőbb könyveket az új életszakaszokhoz.

További információkért és olvasnivalókért látogassanak el MOLY polcunkra: MOLY polc – Iskolakezdés és Óvodakezdés könyvajánló

#iskolakezdés #óvodakezdés #könyvajánló #BudaörsiKönyvtár #olvasás

Comments are closed.