Kedves Diákok! 📚🎓

Izgalmas hírrel lépünk hozzátok: a Budaörsi Könyvtárban teljesen megújultak a kötelező olvasmányok, hogy még szenvedélyesebben és élvezetesebben mergessétek bele magatokat az olvasás világába a következő tanévben! Friss kiadások várnak rátok, melyek még izgalmasabbá és magával ragadóvá teszik az olvasást, miközben segítenek felkészülni az előttetek álló kihívásokra. 🤩

Az alábbiakban bemutatunk néhányat a frissen beszerzett könyveink közül, melyek között megtalálhatóak a kedvenc mesék, izgalmas kalandok és emlékezetes történetek:

📖 Micimackó kuckója 🐻: Csatlakozz Micimackóhoz és barátaihoz a Százholdas Pagonyban, és fedezzétek fel velük a barátság és kalandok varázslatos világát!

📖 Szeleburdi család 👩‍👦‍👦👨‍👧‍👧: Kövessétek végig a Szeleburdi család mindennapjait és mulatságos kalandjait, melyek tele vannak nevetéssel és megható pillanatokkal!

📖 Keménykalap és krumpliorr 🎩🥔: Ismerjétek meg Keménykalap és barátainak lenyűgöző világát, ahol a kaland és a fantázia határtalan!

📖 A két Lotti 👯‍♀️: Lotti ikertestvéreivel együtt éli át az élet izgalmas és tanulságos pillanatait, melyek segítenek megtalálni saját önmagukat.

📖 Bambi 🦌: Bambi kalandos útja az erdőben nem csak izgalmas, de fontos életeseményekkel és tanulságokkal is teli van.

📖 Léghajóval a világ körül / Léghajóval a dinoszauruszok földjén 🌎🦕: Képzeljétek el, hogy léghajóval barangolhattok a világ körül vagy visszarepülhettek az időben, hogy találkozzatok a dinoszauruszokkal!

📖 Berzsián és Dideki 🧔‍♂️: Kövessétek nyomon Berzsián és Dideki különleges barátságát és a közösen megélt kalandjaikat!

📖 Kinizsi Pál ⚔️: Ismerjétek meg Kinizsi Pál lenyűgöző életét és hősi tetteit, melyek a történelem lapjaira írták be magukat!

A többi izgalmas újdonság a moly polcunkon található, melyet a következő linken érhettek el: https://moly.hu/polcok/kotelezo-ajanlott-olvasmanyok-2

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy frissített kiadásokkal gazdagítsátok az olvasásélményeteket, és felkészüljetek az előttetek álló izgalmas kihívásokra! Látogassatok el hozzánk a Budaörsi Könyvtárba, ahol széles választékban válogathattok az új kötelező olvasmányok közül.

Nyitvatartásunk: Hétfő-Kedd-Csütörtök: 10:00 – 17:00, Péntek: 10:00 – 16:00. Szerda és Szombat: ZÁRVA.

Ne maradjatok le róluk! Csatlakozzatok hozzánk, és fedezzétek fel a Kötelező Olvasmányok új dimenzióját a Budaörsi Könyvtár segítségével.

#KötelezőOlvasmányok #FrissKiadások #BudaörsiKönyvtár #OlvasásKaland

Várunk benneteket szeretettel! A Budaörsi Könyvtár Csapatja

Comments are closed.