Tisztelt Olvasóink!

Október 23-án Budaörs Város Önkormányzata ünnepi megemlékezést szervez az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulójának tiszteletére. Szeretettel várunk minden érdeklődőt ezen az emlékezetes napon, amikor hősök és forradalmárok emlékét őrizzük meg.

Az 1956-os forradalom azon napjaiban a magyar nép bátran kiállt a szabadság és a demokrácia értékei mellett, és az ország számos pontján megmozdult az elnyomás ellen. Az események emléke örökké él a szívünkben, és mindannyiunk felelőssége, hogy soha ne felejtsük el azokat, akik önfeláldozóan harcoltak a hazájukért.

A Budaörsi Könyvtár munkatársai is a megemlékezés részeként vesznek részt az eseményen, és koszorút helyeznek el az emlékműnél. Az emlékezés fontos része kultúránknak, és ezen a napon együtt emlékezünk azokra, akik hűségüket a szabadság eszméje iránt hirdették.

Az ünnepi megemlékezés részletei:

  • Dátum: október 23.
  • Időpont: 10:00 óra
  • Helyszín: Szakály Mátyás utcai park – 1956-os emlékmű

Az emlékezés fontos része közösségünknek, és hozzájárul ahhoz, hogy soha ne felejtsük el a múlt eseményeit, és továbbvigyük a szabadság és a demokrácia értékeit.

Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen a megható napon, és közösen emlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseire.

#Budaörs #1956osForradalom #Szabadságharc #Emlékezés #Könyvtár


 

Comments are closed.