Dawn Casey: Mesék ​télre – Történetek a világ minden tájáról
Kuckózzunk be a kandalló mellé ezzel a szívmelengető mesekönyvvel és ünnepeljük együtt a tél csodáit! Fedezzük fel a fagyos tájakat, ismerjük meg a havasi tündéreket, a Jegesmedvekirályt és a többi hőst a sok-sok kaland során, amelyek próbára teszik a barátság erejét. Ez a gyönyörűen illusztrált könyv téli meséket gyűjt csokorba a világ minden tájáról: Észak-Amerikától Szibériáig, Kínától Skóciáig. A díjnyertes szerző, Dawn Casey és a grafikus, Zanna Goldhawk varázslatos könyvet alkottak, amely nemzedékek féltett kincse lesz.

Aaron Blabey: A ​szőrpamacs visszavág (A rosszfiúk 3.)
A rosszfiúknak nagyon rossz napjuk van.
Mr. Farkas és bandája ezúttal nem a megfelelő tengerimalaccal húztak ujjat. A dühös kis szőrpamacs bosszúra szomjazik. Vajon túl fogják élni? Akár hősökké is válhatnak? És esetleg felhagynak végre egymás felzabálásával?!
Tarts velünk, és megtudod A rosszfiúk harmadik, könnyfakasztóan vicces részéből!

Holden Rose: Azonosított ​repülő tárgy
Január 25-én egy gigantikus űrhajó jelent meg Liverpool felett. Sem hangot, sem fényt, sem rádiójeleket nem bocsátott ki magából, három óra múlva pedig eltűnt, mintha sohasem létezett volna. Ez a három óra megváltoztatta a világot. Azóta mindenki erről beszél. Találgatják, kik voltak ezek, milyen szándékkal érkeztek, és persze azt, hogy hol vannak most…
Lester Hall vagyok, és én tudom, hogy hol vannak az idegenek.
Köztünk vannak. Bennünk vannak.
Ez nem egy ártatlan látogatás volt. Hanem egy invázió.

Comments are closed.