Az Országos Könyvtári Napok keretében 2024. október 2-án 18:00-kor nyílik meg a Négy elem – Föld, Víz, Tűz, Levegő című kiállítás a Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár galériájában. A kiállításon 16 budaörsi művész alkotásaiból láthatnak válogatást az érdeklődők, melyek mind a természet négy őseleme által inspirált művek. A kiállítás egészen november végéig megtekinthető lesz.

A kiállításon festmények, szobrok, grafikák és egyéb kortárs alkotások jelenítik meg, hogyan reagál a művészet a Föld, a Víz, a Tűz és a Levegő hatásaira és változásaira. A művészek mind saját egyedi stílusukkal közelítik meg az elemek erejét és azok szimbolikáját. A tárlat különleges alkalmat nyújt arra, hogy a látogatók elmélyüljenek az őselemek világában, és egyben megismerjék a budaörsi művészek sokszínű munkásságát.

A kiállító művészek névsora: Bárány T. Rézia, Dajka Margit Judit, Gombás Mónika, Kádár Gabriella, Kárpáti Zsuzsanna, Koppány Attila, Mészáros Erzsébet, Mészáros Vivien, Molnár-Göb Zoltán, Németh Melinda, Páczélt Andrea, Petrény András, Sarmasági Andrea, Somogyi Ferenc, T. Czene István, Tóth László.

📅 Megnyitó: 2024. október 2. (szerda) 18:00
📅 A kiállítás megtekinthető: 2024. szeptember 30. – november végéig
📍 Helyszín: Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár galériája

A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Comments are closed.